!! Nyår på Klaffbron !!!

► NÄR: Nyårsafton. 31:e dec kl. 24.00-04.00
► VAD: Ute: Frida & Vera + OSP 1 feat. Rowdy Friends || Inne: Jimi Disko + Southside House Collective
► VAR: Klaffbron, Nordenskiöldsg. 19, Malmö
► ENTRÉ: 70:- (förköp 50:- på Café Simpan fr.o.m tis 27/12)
http://www.facebook.com/pages/Cafe-Simpan/152378398175562
► GARDEROB: 20:-
► ÅLDER: 20 år/leg men alla 18-20 kommer in med förköpsbiljett

Klaffbron firar in det nya året med fest på två dansgolv ända fram till 04.00. Festen börjar samtidigt som det nya året. 24.00 bjuds det på ett fyrverkeri vid fyren och en kvart senare slås portarna till Klaffbron upp och DU är välkommen!

Frida & Vera – Malmös partyduo no 1. Frida arrangerade i höstas en galen födelsedagsfest på Klaffbron där hon bjöd in 100-tals vänner och slängde upp Adam Tensta på scen. Vera har spelat på Klaffbron åtskilliga gånger och har visat att hon har en fin känsla för att blanda hits och det där lite udda som ni inte visste att ni tyckte om att dansa till.

OSP 1 feat Rowdy Friends – Malmöprofilen Johan Kimrin med vänner. Hophop-hits, Jack n coke och stök är bara förnamnen!

Southside House Collective – har hunnit avverka en hel del trevliga arrangemang bla: Warm-up och Closing för artister som David Guetta, Fedde le Grand, Axwell, Joachim Garraud, Jerry Ropero, Guru Josh, Alex Gaudino, Felix Da Housecat, Robyn, Sebastien Leger och Benny Benassi. Sommaren 2010 och 2011 var de Main Act på Copenhagen Beach Party. Behöver vi säga mer?

Jimi Disko – en Malmös absolut tyngsta namn inom house och techno. Jimi driver idag klubben Ciyt To City på Babel samt arrangerar varje år megafesten Electronic Soundclash. När Jimi firar nyår vet vi att det blir bra!

Vi på Klaffbron önskar er ett riktigt gott nytt 2012 och tackar för all kärlek ni gett oss under 2011. Det har varit ett minst sagt underbart år. Billigt bubbel, inget trubbel.

Event:
http://www.facebook.com/events/208538575899024

Förköp:
http://www.facebook.com/pages/Cafe-Simpan/152378398175562

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor
Twitter Button from twitbuttons.com Twitter Button from twitbuttons.com
Archives