IN:TEAM – Southside House Collective, Chris Delay, Joey Massa, Raymond Lam

Southside House Collective bjuder inte på en helt vanlig j-vla onsdag, utan en In:Teamsådan tillsammans med Chris Delay, Raymond Lam och Joey Massa. Vi kommer inte att tjata om pippi-fåglar, ägg och gula fjädrar. Fast vi gillar att det är kort vecka! Det kallas Påsk!

IN:TEAM 20 aprilTrött på klubbar som bjuder på något för alla? Vill du ha elektronisk öronstimulans? Gillar du att kramas? Vill du slippa Spotify? Skiter du i Påsken? Gillar du Påsken? Eller egentligen stänkaren till maten? (Vi har nämligen stänkare i baren)

Om du svarat ja på något av ovannämnda alternativ så är In:Team på Babeltillsammans med Southside House Collective det självklara valet onsdagen den 20e april.

Chris Delay - Med runt 1000 spelningar i bagaget har han turnerat i de svenska fjällen till soliga Mallorca och är ett välkänt ansikte i Malmös olika dj-bås. Det är med mycket kärlek vi bjuder in Delay, då han på senare tid har tagit steget till att även producera egen musik, med kommande releaser och remix släpp tillsammans med just Southside House Collective! Chris lirar allt från mörka minimaliska rytmer till progressiva energi-rika toner med inspiration från trance musiken.

Joey Massa — Med inspiration av allt från mellanösterns orientaliska melodier till zigenarnas trumpet-jazz, blandar han friskt mellan den bredare klubbmusiken och housens finaste bitar. Joey håller ett högt tempo och skapar okontrollerat mycket glädje. Förutom Malmö’s klubbar har han spelat på välkända Berns i Stockholm, Peacock i Göteborg m.fl. På scen har han synts med större namn såsom Laidback Luke, Albin Myers, Sebastien Drums samt Robyn tillsammans med Southside House Collevtive.

Raymond Lam - Efter att kommit hem från en lyckad mini turné i Algeriet är Raymond tillbaka i Sverige med nya influenser. Raymond Lam är en ung, kreativ och dynamisk DJ som har sina rötter i hiphop kulturen men blev snabbt förälskad i house musiken. Han har tidigare spelat med stora namn såsom Robyn med Southside House Collective, Darwin & Backwall, Mikael Weermets, Norman Doray, Jonas Sellberg och Dabruck & Klein. Vi får höra alla typer av stilar inom house genren, från mörk djungel techno till melodisk arena house.

VAD: Southside House Collective — In:Team
NÄR: Onsdag 20 April, 23–03
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: Southside House Collective, Chris Delay, Raymond Lam och Joey Massa
ENTRÉ: 20 kr innan 24:00, sedan 40 kr för studenter och 60 kr för alla andra.
ÅLDER: 20 år, begränsad 18 årslista; maila — info@babelmalmo.se

 

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor
Twitter Button from twitbuttons.com Twitter Button from twitbuttons.com
Archives