Singing in the rain

När kommer våren egentligen ??

Nu tycker man att det får vara nog med mulet väder och regn och framförallt kyla, för detta är inte kul längre.

Fick en trevlig inbjudan från min vapendragare Junior i Söndags. Det skulle bjudas på kaffe och frukost på ett trevligt torg inte så långt från mig. Solen hade varit framme innan den dagen men så fort man tog sig ut så kändes det som den försvann.

Frukost blev avklarad med en del muttrande om varför man inte hade en bärbar Apple data. Tydligen var just det fiket vi hamnat på full smetat med alternativa möllan figurer alla med varsin vacker macbook i sitt knä. Till och med Motoboy satt där och knåpade på något nytt alster i Logic på sin.

Efter en avklarad frukost kom jag med den briljanta ideen att ta sig ner till Bo01 för en uppfriskande promenad. Vi insåg snabbt att detta kanske inte var en sån jäkla bra ide trots allt. Det var ju storm när man kom ner dit, ingen direkt höjdare. Det blev en tvär vändning efter en kort promenad och vi styrde helt enkelt vårt fordon mot triangeln istället.

Tydligen är det på söndagar vid halv 5 tiden som man ska vara där om man vill titta på lite skor i lugn och ro. Det var ju helt underbart att ha ett shopping centra i stort sett för sig själv. Vi kom rätt snabbt fram till att det inte var så värst många butiksbiträde som var pigga en en söndags eftermiddag.

I veckan blir det träff med dom andra i studion  för att stirra in i spåkulan och se vad som ska hända i framtiden.

Känns som det var riktigt länge sen vi satt där och knåpade ihop något med något med vårat gemensamma namn på.

Tack vare att man skrev så tittade solen fram till slut. ha ha

Ha det bäst flodhäst.

J.J

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor
Twitter Button from twitbuttons.com Twitter Button from twitbuttons.com
Archives