Mys pys på bästa rökrutan i Malmö.

Då var dags att stå och kanske frysa häcken av sig. Det är alltid lite lotto när man ska på Gården på Etage och snurra mys house hela natten. Ska man ha dubbla långkalsonger och 4 par strumpor för att på detta sätt påminna om michelin gubben på bästa sätt. Eller räcker det kanske med jeans och hoodie en dag som denna. Det kommer man inte veta förrän det e för sent ha ha. Man ser alltid fram emot att stå på gården och spela. Uppskattning av musik och bemötande skiljer sig markant från när man står på main floor. Konstigt med tanke på att det endast är 3 våningar som skiljer dessa 2 platser åt. Ser ni någon som påminner om en uppsvälld anabola kille som spelar skivor på gården ska ni inte bli rädda det kan vara jag som fått för mycket kläder på mig bara.

Glömde berätta om mitt ” idol möte ” igår. Man fick ju smak för musik av det elektroniska slaget tidigt i sitt liv. Med en storebror som lyssnade på Scotch, Eurythmics, och Depeche så blev man lite inkörd på i alla fall synt baserad musik.

När man blev äldre men kanske inte klokare så fastnade man i något så fräsigt som rave och lite trance aktiga-toner. Och hela högstadie-tidens onsdags kvällar var fast placerade i ungdomssängen lyssnande på P3 Dans och Calle Dernulf. Med en förtrollande röst  berättade han om artister som man aldrig hört talas om och man breddade sitt intresse ytterligare.

Igår stod han där på Babel och vände skivor och han var precis så trevlig att prata med IRL som man fick en bild av när man lyssnat på honom genom sina högtalare hemma.

Ha en trevlig helg vi kanske ses i vimlet.

MVH J.J

Leave a Reply

Facebook Twitter YouTube SoundCloud
Sponsor
Twitter Button from twitbuttons.com Twitter Button from twitbuttons.com
Archives